Superconducting Particle Accelerator Forum of America
Building 71 Conference Room
September 23, 2015

Lawrence Berkley National Laboraory

Time Topic Speaker(s) Duration
8:00 am Welcome to LBNL
History, Overview, Mission, Major Accomplishments
W. Leemans 30 mins
8:30 am SPAFOA
Mission, Objectives and Membershp Data
K. Olsen 15 mins
8:45 am Center for Beam Physics J. Byrd 15 mins
9:00 am Ion Beam Technology A. Anders 15 mins
9:15 am NDCX-II and High Energy Density Physics T. Schenkel 15 mins
9:30 am Coffee Break    
9:45 am The Berkley Center for Magnet Technology S. Gourlay 30 mins
10:15 am Working with LBNL: Innovation and Partnerships Office B. Quayle 15 mins
10:30 am General Discussion All 30 mins
11:00 am Tour of LBNL Facilities S. Prestermon 1 hour
Noon Final Remarks